Vanameister Federer kaotas valusalt meeste 70. reketile

Copy
Roger Federer õnnitleb Andrei Rublevit võidu puhul.
Roger Federer õnnitleb Andrei Rublevit võidu puhul. Foto: Adam Lacy / ZUMAPRESS.com

Šveitsi tenniselegend ning Roger Federer (ATP 3.) pidi Cincinnatis toimuval suurturniiril alla vanduma 21-aastasele venelasele Andrey Rublevile (ATP 70.). See tähendab, et Federeri jaoks lõppes turniir kolmandas ringis.

Noor Rublev võitis Federeri kahe järjestikuse setivõiduga 6:3, 6:4 ning selleks kulus veidi üle tunni. Federer sai turniiril viimati nii kiiresti lüüa 2003. aastal.

BBC andmetel plaanib 20-kordne Suure Slämmi tšempion Federer selle kuu lõpus osaleda USA lahtistel, kuid praegune lüüasaamine tähendab, et tema ettevalmistus Cincinnatis jäi üsna üürikeseks.

Federer kommenteeris Rublevi mängu BBC-le: «Ta oli täna imeline. Ta ei andnud mulle võimalustki. Mul oli väga raske, aga tema tegi väga hea mängu, ta avaldas mulle muljet.»

Rublevi jaoks oli tegemist senise karjääri suurima võiduga ning ta kommenteeris seda järgmiselt: «See on imeline tunne, kui mängid sellise legendi vastu nagu Federer ning kõik toetasid teda vaatamata seisule mängu lõpuni. Loodan, et saan kunagi sama kogeda. Täna üritasin ma endast lihtsalt parima anda ning mõtlesin mängu ajal, et pean iga punkti eest võitlema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles