Ööklubi ja söögikoht pöörasid burgerimüügi pärast tülli

Ingerliis Jüriado
, Suvereporter
Copy
Sheriff Salooni toidukiosk sai Lossi tänav 15 hoovis olla napid kaks kuud.
Sheriff Salooni toidukiosk sai Lossi tänav 15 hoovis olla napid kaks kuud. Foto: Jüri Harutši

Viljandi ööklubi Cheersi ja selle hoovis tegutsenud Ameerika stiilis toidukoha Sheriff Salooni vahel on puhkenud omapärane burgerisõda, milles süüdistatakse teineteist kümnetes pattudes alates maksmata arvetest ja lõpetades sellega, kelle tõttu tekkisid hoovi rotid.

Kui Cheers on viljandlastele juba vana tuttav, ehkki tegutses varem teise omaniku käe all, siis seni Tartus ja Tallinnas söögikohti pidanud Sheriff Saloon hakkas sama maja, Lossi tänav 15 hoovis tööle juuni keskel. Vaid kaks kuud hiljem, 10. augustil burgerikiosk enam väravaid ei avanud, sest päev varem oli Cheersi omanik Ahto Kalda sellele koha üles öelnud.

Samas tõi Kalda juba 16. augustil hoovi oma haagise, kust hakati peolistele burgereid müüma. See ajas harja punaseks Sheriff Salooni omanikul Jüri Harutšil. Nii avaldaski ta eelmisel nädalal firma ühismeedialehel Cheersi süüdistava postituse. Eelkõige heidab Harutši Kaldale ette, et too meelitas tuntud söögikoha oma ööklubi hoovi katsetamiseks, kui edukalt seal burgeriäri ajada saab, ning nähes asjal perspektiivi, võttis tulusa otsa endale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles