Soome rallimänedžer Ogier’ liitumisest Toyotaga: tõenäosus on 50 protsenti

Postimees Sport
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: PAU BARRENA/AFP

Soome rallimänedžeri Timo Jouhki hinnangul on tõenäosus, et kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier liitub järgmiseks hooajaks Toyota meeskonnaga 50 protsenti.

Sel nädalal peaks tulema ametlik kinnitus, et Toyota ridades maailmameistriks tulnud Ott Tänak liitub järgmiseks hooajaks Hyundaiga. Tänaku tiimivahetuse taustal on spekuleeritud, et võib-olla võtab Tänaku koha Toyotas üle Ogier.

Nimelt pole kuuekordne maailmameister rahul Citroeni poolt pakutava autoga. Juba Saksamaa ralli järel räägiti, et suure tõenäosusega sõlmis Ogier Citroeniga 1+1 lepingu, mis annaks talle võimaluse selle hooaja järel tiimivahetuseks, aga ka karjääri lõpetamiseks.

Jouhki sõnul püüab Toyota kindlasti Ogier’d enda ridadesse meelitada. «50:50, et see õnnestub,» ütles Jouhki Ilta-Sanomatile.

Toyota pealikult Tommi Mäkinenilt küsiti, kas ta kavatseb Ogier’ga rääkida? «Olen sel hooajal mitmel puhul näinud, et ta ei ole õnnelik. Ma vahepeal kartsin, et ta lõpetab selle hooaja järel karjääri. Asjad ei ole tema jaoks hästi kulgenud, aga me ei tea, mida tulevik toob.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles