Siseministeerium tellib 4,6 miljoni euro eest reisikorraldusteenust (1)

BNS
Copy
Siseminister Mart Helme.
Siseminister Mart Helme. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Siseministeerium kuulutas välja riigihanke reisikorraldusteenuse tellimiseks; hanke eeldatav maksumus on 4,6 miljonit eurot.

Riigihanke eesmärk on reisikorraldusteenuse tellimine siseministeeriumile ning selle valitsemisala asutustele, selgub hanke alusdokumentidest.

Täpsemalt tellivad teenust siseministeerium, politsei- ja piirivalveamet, päästeamet, ministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskus, sisekaitseakadeemia, häirekeskus ja teised riigihanke tingimuste kohaselt raamlepingu alusel reisikorraldusteenust osta soovivad ministeeriumi valitsemisalas olevad asutused, kes võivad selleks soovi avaldada pärast riigihanke algatamist.

Reisikorraldusteenuse hulka kuuluvad näiteks majutuse ja transpordipiletite vahendamine, viisade ja reisikindlustuse vormistamine ning ööpäevaringne tellimuste menetlemine.

Pakkuja peab tagama tellijale reisipakkumuse esitamise konkreetse reisi marsruudi, aja ja hinna kohta reeglina kolme tunni jooksul, välja arvatud juhul, kui tellimuses on esitatud teine tähtaeg.

Hanke tulemusel sõlmitakse raamleping kaheks aastaks.

Pakkumusi saab esitada 10. augusti ennelõunani.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles