Jürgenson: Ligi on üritanud Eesti inimestele kärbseid pähe ajada (22)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Riigikogu liige Marek Jürgenson.
Riigikogu liige Marek Jürgenson. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni eilsele ühisistungile saabus rahandusminister Martin Helme kõrval ka valitsuse palgatud advokaadibüroo esindaja Louis Freeh. Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Marek Jürgensoni sõnul sai ta vastused küsimustele ning tema hinnangul on Jürgen Ligi (Reformierakond) üritanud Eesti rahvale kärbseid pähe ajada. 

Marek Jürgensoni sõnul teatas rahandusminister Martin Helme istungile ilmudes, et kohe peaks lennujaamast kohale jõudma advokaadibüroo Freeh Sporkin & Sullivan esindajad eesotsas Louis Freeh´ga, kes on valmis ka omapoolseid selgitusi andma.

«Siinkohal on mul siiralt hea meel, et saime ära kuulata selgitused ja vastused küsimustele, mille ümber kogu see palagan on juba mõnda aega käinud,» kirjutas Jürgenson sotsiaalmeedias. Talle on olulisem see, et Eesti kahjunõue saab kaitstud ja kogu rahapesuskandaal on varsti minevik. «Aga ilmselt läheb sellega veel aega, kuna Eesti riigi maine on saanud kogu selle skandaali tõttu äärmiselt tõsiselt kahjustada,» leiab ta. 

Kommentaarid (22)
Copy
Tagasi üles