Politsei tabas kolme tunniga 22 liikluseeskirja rikkujat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Politsei tabas möödunud reedel Jõhvis ja Kohtla-Järvel kolme tunni jooksul 22 liikluseeskirja rikkujat - pea võrdselt jalakäijaid ja autojuhte.

Kell 11-14 toimunud liikluskontrolli ajal jäid politseile vahele 11 jalakäijat, kes ületasid teed selleks mitte ettenähtud kohas, 10 autojuhti, kes ei andnud ülekäigurajal jalakäijale teed ja 1 autojuht, kes eiras liiklusmärgi nõudeid, teatas politsei pressiesindaja.

«Kontrolli tulemused näitasid seda, et nii autojuhtidel kui ka jalakäijatel jääb vastastikusest austusest ja liikluskultuurist vajaka ning edaspidi pöörame senisest enam tähelepanu ka jalakäijate käitumisele,» ütles Jõhvi politseiosakonna komissar Sergei Andrejev.

Seda, et liikluseeskirjade rikkumine põhjustab liiklusõnnetusi, tõestas ka sama päeval juhtunud õnnetus, kus kella 15.13 ajal Jõhvis Kaare tänaval sai reguleerimata ülekäigurajal 13-aastane tüdruk löögi sõiduautolt BMW, mida juhtis 23-aastane Andre.

Jõhvi politseiosakonna vanemkonstaabel Meelis Kaev tuletas meelde, et ka jalakäijatel on kohustus enne sõiduteele astumist veenduda selles, et seal liikuvate sõidukite juhid on teda märganud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles