Jõulueelne Eesti disaini hüpikpood Softrendi Rocca salongis

Copy
Foto: Softrend Eesti

12. novembrist kuni 23. detsembrini on Softrendi Rocca salongis väljas tavapärasest rohkem Eesti disaini. Jõulueelses hüpikpoes on esindatud Marat, Miurio, Kelpman Textile, Bonobo, Stella Soomlais, Nordic Honey ja Kirju.co tooted.

„Meie kliendid hindavad Eesti disaini, mistõttu otsime uusi võimalusi, kuidas oma kliente üllatada ja pakkuda neile meeldivat ostukogemust ning samas toetada ka teisi Eesti disainerbrände,“ ütleb Softrendi ostujuht Katariina Kalda. „Valitud brändidelt tulevad hüpikpoodi müüki just jõulukingitusteks sobivad tooted. Siit leiad kingituse nii emale, isale, sõbrale ja kindlasti ka iseendale.“

„Me pooldame mõtteviisi, et pigem osta vähem, aga paremaid, kvaliteetsemaid asju ning kogu meie tootevalik ka sellest lähtub. Käsitööna valminud ese kodumaiselt disainerilt on tähenduslik ja kauakestev kingitus. Inimesed hindavad praktilisi ja funktsionaalseid kingitusi.“ Hüpikpoe raames on saadaval ka kingituste pakkimise teenus.

Softrendi tugevuseks on käsitööna valmistatud pehme mööbel, kuid soovides oma klientidele pakkuda terviklahendust, leiab sisustussalongist ka teiste kvaliteetbrändide mööblit ja aksessuaare.

Softrendi Rocca salong asub aadressil Paldiski mnt 96 ning on avatud esmaspäevast reedeni kell 10-19 ja laupäeviti kell 11-16. Tutvu hüpikpoes esindatud brändidega lähemalt https://softrend.ee/pop-up-kingipood-softrend-rocca/

Copy
Tagasi üles