Mölder: Reps andis selgitused ja need olid ammendavad (7)

Copy
Tõnis Mölder
Tõnis Mölder Foto: Madis Veltman

Keskerakonna volikogu esimehe Tõnis Mölderi hinnangul oleks haridusminister Mailis Repsi erasõite saanud ka teisiti kontrollida, ning Reps on andnud ametiauto kasutamise suhtes ammendavad vastused.

Mölder leiab, et haridusministrile on liiga tehtud. «Eelkõige on Mailis Reps aga hooliv pereinimene ning kahju, et ajakirjandus on sellises olukorras asunud ministrit läbi tema laste ründama. Õhtulehe tegevus olukorras, kus ühte perekonda on jälgitud pikka aega, on lubamatu. Tegemist on siiski alaealiste lastega,» ütles Mölder.

«Ministri ametiauto kasutamist oleks saanud kontrollida ka teisiti,» lisas Mölder. «Minister Reps on oma selgitused nii ametiauto kasutamise kui ka töö ja eraelu jaotuse kohta andnud ning need on olnud ammendavad. Loodan, et ajakirjandus annab ka ministrile, aga eelkõige pereemale võimaluse hetkeks ka oma pereringis neid teemasid lahata,» sõnab ta.

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni juht Kersti Sarapuu sõnul imestatakse tihti, miks poliitikas vähe naisi on või miks sünnib vähe lapsi ning viitab, et sellega saavad hakkama tugevad naised nagu Reps. «Ta on leidnud kõigi jaoks vajaliku aja ja võimaluse lahenduste leidmisel. Ikka ka oma perekonna arvelt, sest meid kasvatati omal ajal hoolima teistest. Ja mitte kaebama üksteise peale,» ütles ta.

Kogu Keskerakonna fraktsioon toetab Repsi jätkamist valitsuses, kinnitavad Kersti Sarapuu ja Tõnis Mölder.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles