Narva tagandatud linnapea teeb võimuvõitluses järgmise käigu (1)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Narva linnapea Aleksei Jevgrafovi tagandas volikogu ametist. Volikogu esimees Irina Janovitš teatas, et astub ise tagasi.
Narva linnapea Aleksei Jevgrafovi tagandas volikogu ametist. Volikogu esimees Irina Janovitš teatas, et astub ise tagasi. Foto: Ilja Smirnov /Põhjarannik

Novembris Narva linnapea kohalt tagandatud Aleksei Jevgrafov ja linnavolikogu esimehe ameti maha pannud Irina Janovitš otsustasid astuda Keskerakonda. Erakonna Narva piirkonda juhtiv Yana Toom ütles Postimehele, et nendega liituda soovijaid on veelgi. Kui Keskerakond saab taas enamuse volikogus, siis viib see Narva tagasi minevikku, leiab aga linnapeakandidaat Katri Raik.

«Tegelikult see viib tagasi selleni, et mitte miski ei muutu. Värvitakse senine fraktsioon Kodulinn Narva lihtsalt rohelise värviga üle,» selgitas fraktsiooni Meie Narva juht ja riigikogu sotsiaaldemokraatide ridadesse kuuluv Katri Raik Narva võimupöörde tagamaid. Ta toonitas, et Jevgrafov ja Janovitš ei ole praegu veel Keskerakonnas. 

Keskerakonna Narva piirkonna juht, eurosaadik Yana Toom ütleb, et Jevgrafov ja Janovitš pole ainsad, kes on erakonnaga liitumas. «Narvas on Jevgrafovi toetuseks kogutud 3000 allkirja. Ta on olnud väga aktiivne - ehitanud mänguväljakuid,» põhjendas Toom. «Linn on visuaalselt väga muutumas.» 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles