Vanaselja: Helenius võttis Eesti 200sse kaasa Parempoolsete ideid (7)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Erakond Isamaa Parempoolsete juht Kristjan Vanaselja.
Erakond Isamaa Parempoolsete juht Kristjan Vanaselja. Foto: Mihkel Maripuu

Ettevõtja Joakim Helenius liitus erakonnaga Isamaa möödunud aasta augustis ning asus juhtima erakonna liikmeühenduse Parempoolsed majanduskava. Nüüd otsustas Helenius astuda Eesti 200 ridadesse. Parempoolsete juhi Kristjan Vanaselja sõnul võttis Helenius neilt Eesti 200sse üle mõnegi idee. 

Vanaselja ütles Postimehele, et Joakim Helenius andis Parempoolsete juhatusele teada oma lahkumissoovist ning lisas selgituseks, et talle tehti konkreetne pakkumine teisest erakonnast. «Parempoolsed austasid tema soovi ja kinnitasid tema lahkumise,» lisas Vanaselja. 

«Oleme nüüd Joakimi avaldustest lugenud, et ta on mitmed omavahel räägitud ideed kaasa võtnud ja loodetavasti leiavadki need nüüd kajastamist ka Eesti 200 majandusprogrammis,» nentis Vanaselja. 

Ettevõtja Joakim Helenius liitus erakonnaga Eesti 200 ning temast saab erakonna majanduspoliitiline eestkõneleja. Helenius hakkab koos erakonnaliikmetega arendama Eesti 200 majanduspoliitilist programmi ning eesträäkijana kujuneb tema ülesandeks Eesti tuleviku jaoks oluliste majanduspoliitiliste reformide selgitamine.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles