FOTOD Keskerakond jagas kampaaniatelgis kuponge (4)

Loora-Elisabet Lomp
Copy

Keskerakond sättis Stroomi keskuse juurde üles kampaaniatelgi, kus jagas möödujatele kuponge, et need saaksid osaleda auhinnamängus, mille käigus loosib partei välja spaa kinkekaarte.

Keskerakonna peasekretär Andre Hanimägi ütles Postimehele, et Stroomi keskuse juures kampaaniatelgis jagati möödujatele kuponge. «Me oleme kaks nädalat kuponge jaganud, kuid mõned piirkonnad ei ole veel päris nii kiiresti saanud alustada, kui esialgu loodeti,» lausus Hanimängi. Ta lisas, et üldiselt läheb kenasti. «Ühelt poolt saad inimestega rääkida ja tutvuda nendega, teiselt poolt toetame Eesti siseturismi,» märkis Hanimägi. 

Kahe nädalaga on Keskerakonna kupongikampaaniaga liitunud ligi 400 inimest. «See on üldiselt väga hea. Tallinn, Viimsi ja veel mõned piirkonnad on jõuliselt jaganud kuponge ja ma arvan, et lähinädalatel läheb ka ülejäänud Eestis hoog suuremaks,» ütles erakonna peasekretär.

11. mail käivitas Keskerakond auhinnamängu, mille raames on neljal järjestikusel nädalal võimalus võita 200 euro väärtuses kinkekaart Eestimaa spaadesse. 18. juunil antakse üle aga peaauhind, milleks on 500-eurone kinkekaart.

Hanimäe hinnangul võiks olla 18. juuniks auhinnamängus osalenute arv neljakohaline.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles