Süüdimõistva otsuse puhul pole vabaks.ee juhil enam kohta Reformierakonnas (4)

Brita-Maria Alas
Copy
Reformierakonna peasekretär Erkki Keldo
Reformierakonna peasekretär Erkki Keldo Foto: Sander Ilvest

Reformierakonna peasekretär Erkki Keldo sõnul ei ole erakonnakaaslasest vabaks.ee portaali juhil Marko Vaikil nende seas edaspidi kohta, kui keskkriminaalpolitsei kahtlustus tõeks osutub. 

Neljapäeva päeval peeti kahtlustatavatena kinni Vabaks OÜ omanikud ja juhatuse liikmed, üheks neist reformierakondlane Marko Vaik. Tegevusloata majandustegevuses ja investeerimiskelmuses kahtlustatakse lisaks kahele mehele ka äriühingut ennast, kirjutas Postimees varem.

«Sellistest olukordades on oluline, et õiguskaitseorganid saaksid oma tööd teha ja tõe välja selgitada,» sõnas Keldo. Vaik on peasekretäri sõnul küll erakonna tavaliige, kellel erakonna tegevuses aktiivset rolli pole. «Tema kohta avaldatud kahtlustus on tõsine ja kui see vastab tõele siis me Reformierakonnas tal kohta ei näe,» sõnas ta siiski. 

​Ettevõte Vabaks OÜ tuli pensioniraha kiirendusplatvormiga Vabaks.ee välja 12. aprillil. Platvormi äriidee on ühendada teisest pensionisambast oma raha kiiremini kätte saada soovivad pensionikogujad ning investorid, kes raha saamist rahastavad.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles