FOTOD ⟩ Driftihuvilised katsusid rammu neid takistanud betoontõkiste liigutamises (4)

Copy
Kollaaž sõiduhuviliste tegevusest
Kollaaž sõiduhuviliste tegevusest Foto: PPA Lõuna prefektuur

Tartus Eesti Rahva Muuseumi lähistel leidis aset omanäoline sündmus, kus driftihuvilised võtsid vaevaks liigutada eest neid takistanud betoontõkised. 

«On tõeliselt kiiduväärt, kui noored mehed spordist lugu peavad ning jõutõstmiseks ja vigursõiduks järjepidevalt võimalusi otsivad,» nentis lõuna prefektuur sotsiaalmeedias: «Aga sel korral läks muidugi asukoha valikuga natuke kehvasti, sest betoontõkised Tartus ERMi lähistele oli majahaldaja üles pannud siiski eesmärgiga tõkestada kõrvaliste isikute liikumine erateel.»

Kollaaž driftimeeste tegevusest
Kollaaž driftimeeste tegevusest Foto: PPA Lõuna prefektuur

Politsei teatel oli majahaldur mures juba kaua aega, mistõttu kutsuti appi politsei. Politsei selgitas kaamerapiltide abil meeste isikud välja ja vestles nendega. «Erinevaid põhjendusi oma sportlikele saavutustele leidnud mehed mõistsid viimaks, et betoonist teetõkiste tõstmise, eemale lohistamise ja nende vahel vigursõitmise asemel on palju seaduskuulekamaid võimalusi rammu katsuda ja autospordiga tegeleda,» kirjeldati teates. 

«Mehed mõistsid sedagi, et jõutõstmise eest seekord medaleid ja auhindu ei jagata ning poodiumile astumise asemel tuleb neil hoopis vabanduste ja selgitustega pöörduda maavaldaja poole,» lisas politsei.

Politsei hoiatab, et teetõkised on muuseumi juurde paigaldatud siiski põhjusega ja neid jälgib ka kaamerasilm. 

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles