Eesti 200 Viljandi linnapeakandidaat on Ando Kiviberg (2)

Brita-Maria Alas
Copy
Ando Kiviberg
Ando Kiviberg Foto: Marko Saarm

Endine isamaalane ja Viljandi linnapea Ando Kiviberg pürgib tänavustel valimistel taas linnapeaks, seekord erakond Eesti 200 ridades. 

Eesti 200 läheb eelseisvatel kohalike omavalitsuste valimistel Viljandis välja täisnimekirjaga ning nimekirja esinumber ja linnapeakandidaat on pärimusmuusika eestvedaja ja aastatel 2013-2017 Viljandi linnapeana töötanud Ando Kiviberg.

Ando Kivibergi sõnul nõustus ta liituma Eesti 200 meeskonnaga Viljandis põhjusel, et tuua positiivseid muutusi ja aidata kiirendada Eesti arengut. «Ma tõesti südamest armastan Viljandit. Minu jaoks on see maailma ägedaim linn ja olen suure osa oma elust ja energiast pühendanud Viljandile ning näen siin vajadust valmistada ette linna uut arenguhüpet,» põhjendas Kiviberg poliitikasse naasemist.

Kivibergi sõnul vajab Viljandi uut üldplaneeringut, sest senine on ajale jalgu jäänud, aga samuti vajab Viljandi plaani, kuidas tuua noori linna tagasi. «Ma usun, et Viljandil on suur potentsiaal oma tööstus- ja tehnoloogiaettevõtete näol ning kohalik omavalitsus saab koostöös ettevõtjatega luua tingumused, et noortel oleks üha rohkem tahtmist Viljandisse tööle ja elama tulla,» lisas ta.

Eesti 200 esimene Kristina Kallase sõnul on Kivibergi liitumine Eesti 200 meeskonnaga suurepärane uudis ning Kivibergil on pikaaegse Eesti pärimuskultuuri vedaja ja endise omavalitsusjuhina kogemus elu arendamises ka väljaspool suuremaid linnu. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles