Narva keskerakondlased näevad uue linnapeana Mihhail Stalnuhhinit (1)

Postimees
Copy
Mihhail Stalnuhhin on Keskerakonna üks suuremaid häältemagneteid Narvas olnud juba üle paarikümne aasta.
Mihhail Stalnuhhin on Keskerakonna üks suuremaid häältemagneteid Narvas olnud juba üle paarikümne aasta. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Keskerakonna Narva piirkonna juhatus valis 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimiste esinumbrid ning linnapeakandidaadi, kelleks on riigikogulane Mihhail Stalnuhhin. Linnavolikogu esimehe kandidaadiks on erakonnal Tatjana Stolfat.

«Meenutage, milline oli Narva üheksakümnendatel. Keskerakonna juhtimisel muutsime linna paremaks ja koos läheme arenguteel ka edasi,» rääkis Stalnuhhin.  

«Narval on ees mitu väljakutset, näiteks Kreenholmi kultuurikvartali rajamine või siis vajadus säilitada linnaelanikele praegused soodsad kommunaalkulud. Koostöös riigiga tühistame lasteaia kohatasu, kindlustame kooliõpilastele kvaliteetse tasuta toitlustamise ning nelja aasta jooksul tõstame munitsipaalasutuste töötajate palkasid 30 protsenti,» lubas Stalnuhhin.

Veel on tal eesmärk rajada kõikidesse elurajoonidesse koerte jalutusplatsid, avada uus pulmapalee, ehitada jalgpallihall ja toetada korteri- ning aiandusühistuid.

 

Stalnuhhin oli Narva linnavolikogu liige 1994–1995 ja 1999–2003 ning 2003–2011 volikogu esimees. Ta on olnud mitmes riigikogu koosseisus, praegu kuulub ta majanduskomisjoni. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles