Feliks Undusk kandideerib valimistel Tallinnas Isamaa nimekirjas (1)

BNS
Copy
Feliks Undusk.
Feliks Undusk. Foto: TOOMAS HUIK/PM/EMF

Ajakirjanik Feliks Undusk kandideerib 2021. aasta kohalikel valimistel Tallinnas erakonna Isamaa nimekirjas.

Unduski sõnul vajab Tallinn muutust ning Isamaaga valimistele minnes on eesmärk see ka saavutada.

«Keskerakonna aastatepikkuse võimulolemise tõttu on linna juhtimine muutunud läbipaistmatuks. Linna ametiasutused on politiseeritud ning juhtimises valitseb ideede puudus. Tallinna väsinud ja tuhmunud linnavõim vajab uuendamist,» ütles Undusk.

Tema sõnul paistab see selgelt välja transpordikorralduses. «Tallinna transpordiühendused, ühistranspordi liinivõrk ja kergliiklusvõimalused on iganenud ning linnaruumi kujundamisel ei arvestata tallinlaste huvidega. Linlased räägivad juba aastaid, et vajame turvalisi, mugavaid ühendusi, mis soodustaksid erinevaid liikumisviise. Edusamme aga ei paista,» ütles Undusk.

Feliks Undusk on olnud Eesti Kongressi saadik ja riigikogu kaheksanda koosseisu liige. Ta on kuulunud Tallinna linnavolikogu kolme koosseisu aastatel 1989-1999. Aastatel 1993-1995 töötas Undusk majandusministeeriumi haldusgrupi juhina, 2000-2003 Tallinna transpordiameti taksokomisjoni esimehena, 2003-2005 Autoettevõtjate Liidus taksosektsiooni eestseisuse esimehena ja 2006-2009 ARK-i eksamiosakonna ametikoolituse talituse juhatajana. Aastatel 2010-2021 oli ta TV3 «Seitsmeste uudiste» reporter.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles