Endine Narva meer läheb kohalikele valimistele oma nimekirjaga

, ajakirjanik
Copy
11. novembril avaldati Aleksei Jevgrafovile umbusaldust ning tagandati ta Narva linnapea ametist, ent juba kaks päeva hiljem loodi talle töökoht munitsipaalses vee-ettevõttes.
11. novembril avaldati Aleksei Jevgrafovile umbusaldust ning tagandati ta Narva linnapea ametist, ent juba kaks päeva hiljem loodi talle töökoht munitsipaalses vee-ettevõttes. Foto: Ilja Smirnov/Põhjarannik

Narva endine linnapea Aleksei Jevgrafov teatas, et koostab oma nimekirja sügisel toimuvatel kohalikel valimistel osalemiseks. Poliitik sai ettepanekuid ka linna võimuerakondadelt, kuid ei võtnud neist ühtegi vastu, kirjutab Rus.Postimees.

«Vaatasin iga nimekirja eraldi ja olid erinevad põhjused, miks ma ei saanud pakkumist vastu võtta. Küll aga olen tänulik kõigile poliitilistele ühendustele, kes mulle ettepaneku tegid,» ütles Jevgrafov.

Poliitik plaanib oma valimisliidu liikmete nimed avalikustada alles 18. augustil, pärast nimekirja avalikku registreerimist. Rus.Postimehe andmeil toetab Jevgrafovit osa keskerakondlastest, sealhulgas linnavolikogu liikmed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles