Erkki Sarapuu kandideerib kohalikel valimistel Keskerakonna ridades

Meinhard Pulk
, toimetas
Copy
Erkki Sarapuu
Erkki Sarapuu Foto: promo

Teleajakirjanik Erkki Sarapuu kandideerib kohalike omavalitsuste valimistel Viimsi vallas Keskerakonna nimekirjas.

«Olen kahe lapse isa ja pikaaajaline elukaaslane oma naisele, oleme Viimsis elanud pea 20 aastat. Selle aja jooksul olen vaadanud kõrvalt meie valla arengut ning nüüd tunnen, et aeg on küps kandideerida kohalike omavalitsuste valimistel. Soovin anda oma panuse, et meie vald ei muutuks järjekordseks «mäeks»», selgitas Sarapuu Instagramis.

«Mulle meeldib Viimsi-keskne lähenemine, mis tähendab kasvõi seda, et valla ehituse planeerimine peaks lähtuma ikkagi kogukonna, mitte kitsa ringi tegelaste huvidest. Seisan läbipaistva asjaajamise eest, et viimsilastel oleks kindlustunne valla õiglases arengus ja vastuvõetud otsuseid ei muudetaks salaja, arvestamata kogukonna huvidega. Parim viis edasi minna on koos, nii vallajuhtide kui ka elanike ühise koostööna.»

Ta jätkas: «Pooldan meie hariduse ja noorte huvitegevuse mitmekülgsemaks muutmist ning usun, et haritud ja kaasatud noored on meie valla tuleviku mõttes õige suund. Selleks tuleb leida tugevaid ja kaasaegseid õpetajaid ning ka õppeviise, mis kindlustavad meie noorte ajude kvaliteetset arengut.»

Et Viimsi valla elanike heaolu oleks jätkusuutlik ning kasvav ka aastate möödudes, tuleks Sarapuu sõnul juba praegu pöörata suuremat tähelepanu kommunaal-, sotsiaal- ja vaba aja valdkondadele. Ta lisas: «Olles ise väikeettevõtja, usun sellesse, et kui meil oleksid paremad tingimused ka väike- ja mikroettevõtjatele, lahendaks see paljude jaoks igapäevased transpordiprobleemid. Ettevõtjad saaksid siis rohkem tegeleda oma põhitegevusega, raiskamata aega kõrvalistele muredele ja liiklusummikutele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles