Raadiomees Vahur Kollom kandideerib Eesti 200 nimekirjas Tartus

BNS
Copy
Vahur Kollom
Vahur Kollom Foto: Mats Õun

Ring FM-i toimetuse juht Vahur Kollom kandideerib eelseisvatele kohalike omavalitsute volikogude valimistel Eesti 200 nimekirjas Tartu linnavolikokku.

Vahur Kollomi sõnul oli Eesti 200 nimekirjaga liitumine äärmiseltkaalutletud otsus. «Kuna olen kuulunud ka Vabaerakonda, siis oli Eesti 200 Tartu meeskonnaga liitumine minu jaoks lihtne, kuna väga paljud vabaerakondlikud põhimõtted kajastuvad ka Eesti 200 programmis. Samuti pean muutuste soovi ja ka tahet seda läbi viia äärmiselt oluliseks. Olen oma tugeva panuse andnud Eesti 200 Tartu valimisprogrammi ja usun, et selle kvaliteetet lubab laiapõhjalist toetust. Tartu vajab täna muutust ning ka särtsakat ja naiselikku linnapead,» selgitas Vahur Kollom.

Vahur Kollom on seisukohal, et poliitilise süsteemi mured tulenevad selle suletusest. Poliitika on vaja muuta kaasavamaks, näiteks on vaja anda rahvahääletusele kohalikul tasandil suurem kaal. «Muutusi ei pea kartma ja elanikelt arvamuse küsimine on ka valimiste vahelisel perioodil demokraatlikus ühiskonnas täiesti normaalne nähtus. Usaldame oma inimesi. Tartu linna põhimääruses on vaja seadustada rahvahääletus ning selle tulemused muuta siduvaks kohaliku poliitika kujundamisel,» ütles Vahur Kollom.

«Muret teeb endiselt kõrge lasteaia kohatasu Tartus. Aeg on muuta see lastevanemate jaoks taskukohasemaks. Keskpargi ümber toimuv ärritab mind samuti. Äkki leiame raamatukogu ja kunstimuuseumi jaoks parema asukoha ning selgitame selle välja rahvahääletuse abil,» rõhutas Kollom.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles