Kersti Toots kandideerib valimistel Isamaa nimekirjas Tallinnas

Postimees
Copy
Fotol Kersti Toots
Fotol Kersti Toots Foto: Daisy Lappard

Kinnisvaravaldkonnas tegutsev ning EVEAsse, kaubandus-tööstuskotta ja heategevusorganisatsiooni Lions kuuluv Kersti Toots on otsustanud liituda sügisestel kohalikel valimistel Isamaa meeskonnaga Tallinnas Kesklinna linnaosas.

«Hooliva ja ettevõtliku linna idee on see, millesse usun ja soovin panustada,» ütles Toots, kes hoolib enda sõnul pehmetest väärtustest ega tolereeri linnajuhtimises populismi ja korruptsiooni.

Hoolides oma kogukonnast, läheb talle korda sotsiaalvaldkonna edendamine. Nii on ta alates 2012. aastast andnud Lions klubi kaudu oma panuse vähekindlustatud suurperede heaks. Käesoleva aasta novembris, ülemaailmse lahkuse päeva raames, korraldatava aktsiooni käigus peetakse taas meeles ligi 15 000 Eestimaa last.

«Pere soojus ja sõprade toetus on olnud minu elus üheks edasiviivamaks jõuks,» ütles Toots ja lisab, et perekond tähistab tema jaoks vastutust ning eelkõige julgust vastutust võtta.

Seetõttu on tal hea meel liituda erakonnaga, kes väärtustab perekonda ja traditsioone, tegemata liiga ka teistele ühiskonnagruppidele. Samuti leiab ta, et kohalik omavalitsus ja riik peaksid väärtustama rohkem noori ning toetama nende elluastumist. Oma tugevusteks peab Kersti Toots organiseerimisoskust, suhtlemisvalmidust ja usaldusväärsust, mis on olulised ka kinnisvarasektoris, kus ta täna tegutseb.

«Olen läbi elu olnud uute algatuste ja uuenduste juures,» ütles Toots ja tõi näiteks töö ELKE Autos ning Hoiupangas 1990ndate alguses. «2003. aastal asutasin oma ettevõtte. Olles pidevas arengus, täiendan end ettevõtluse, investeerimise ja ka mentorluse-coaching'u teemadel.»

Ühenduse Naised Igast Ilmakaarest – Women from Worldover – asutajaliikmena, oli Kersti Toots 2019. aastal Tallinnas toimunud sümpoosiumi üks korraldajatest. Sündmusel arutleti naiste rollist erinevates usundites, naiste elu kriisidest, naistest ärimaailmas ettevõtjate ja tippjuhtidena. Kohaliku tasandi poliitikas peab Kersti oluliseks võimalust midagi oma kodukandi jaoks ära teha.

«Ma ei ole poliitik, aga ma soovin oma sõna sekka öelda. Olen tegudeinimene ja ühiskonnas toimuv läheb mulle korda,» lisas Toots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles