Simmo Saar kandideerib kohalikel valimistel Tallinnas Isamaa nimekirjas

Copy
Simmo Saar.
Simmo Saar. Foto: Remo Tõnismäe

Terviseameti endine kommunikatsioonijuht ja väikeettevõtja Simmo Saar kandideerib kohalike omavalitsuste volikogude valimistel Tallinna kesklinnas Isamaa nimekirjas.

Simmo Saare sõnul otsustas ta Isamaa nimekirjas kandideerimise kasuks seepärast, et Tallinn vajab mitte ainult värskeid ideid, vaid ka värsket juhtimist ja liikumist põhjamaise linna kuvandi poole.

«Tallinna arengut pidurdab eelkõige tõsiasi, et süsteemist on saanud ühe erakonna toiduahel ja selle toiduahela säilitamise nimel ollakse valmis tegema ka ebamõistlikke otsuseid,» ütles Saar, kelle sõnul on üheks näiteks sellisest tegevusest opositsionääride vaigistamine nende äraostmise teel. «Nii riigi kui linna ametid ja asutused väärivad siiski pädevaid, mitte juhtkonna jaoks mugavaid juhte,» lisas ta.

Aastatel 2018-2020 oli Saar terviseameti kommunikatsioonijuht. Leitnandi auastmega Saar teenis 2013-2018 kaitseväe 1. jalaväebrigaadis ja kaitseväe peastaabis. Aastatel 2005-2009 oli ta Pärnu abilinnapea ja 2011-2012 Jüri gümnaasiumi kirjanduse ja eesti keele õpetaja.

Saar astus Isamaasse 2012. aasta lõpus, kuid lahkus sealt 2013. aasta alguses seoses kaitseväe tegevteenistusse astumisega, sest tegevteenistuses olles pole erakonda kuulumine lubatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles