Kristen Michal: ultimaatumid oleksid praegu naiivsed

Copy
Kristen Michal (vasakul) soovib enne punaste joonte vedamist arutada läbirääkimistel koalitsioonipartneritega esmalt ühisosa.
Kristen Michal (vasakul) soovib enne punaste joonte vedamist arutada läbirääkimistel koalitsioonipartneritega esmalt ühisosa. Foto: Remo Tõnismäe

Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaat Kristen Michal meenutas Postimehe otsesaates, et neil on pealinnas kaks eesmärki: teha lõpp [Keskerakonna] ainuvalitsemisele ning osaleda koalitsiooni moodustamises.

«Kuidas ja millised koalitsioonid moodustatakse, seda me saame arutada homme. Võib-olla parimal juhul saavad inimesed seda hakata arutama varahommikul, aga meie hakkame seda arutama homme,» lausus Michal.

Ta lausus, et Reformierakond ei vastandunud oma valimiskampaanias teistele, ega pakkunud draamat, vaid tegi seda sihilikult sõbralikus võtmes. «See on võib-olla kampaaniate jälgijate jaoks natuke harjumatu, aga see on teadlik, et need valimised keskenduks just Tallinna linnaelu teemadele,» märkis Kristen Michal.

Mingeid punaseid jooni või ultimaatumeid ühegi praeguse linnaametniku suhtes tema sõnul esitama ei hakata, sest see oleks naiivne. «Läbirääkimisi hakatakse ikkagi pidama ühisosa leidmise eesmärgil ja seejärel jõutakse selleni,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles