Keskerakond kutsus sotse Tallinna putru mekkima

Henry-Laur Allik
, ajakirjanik
Copy
Mihhail Kõlvarti sõnul leidis Keskerakond, et neile oleks parim linna edasi juhtida koos sotsidega.
Mihhail Kõlvarti sõnul leidis Keskerakond, et neile oleks parim linna edasi juhtida koos sotsidega. Foto: Scanpix/kollaaž

Pärast mitmepäevast ootamist ja patiseisu tegi Keskerakond ettepaneku Tallinna linnavõimu koalitsioonikõnelusteks esimesena Sotsiaaldemokraatlikule Erakonnale.

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart sõnas, et erakonna soov on moodustada pealinnas tugev koalitsioonivalitsus, mis tagaks pealinna jätkuva arengu ja võimeka linnajuhtimise. «Ees seisavad mitmed katsumused, millest olulisim on kahtlemata koroonakriisi haldamine ja inimeste abistamine. Me ei soovi aega raisata poliitilisele kemplusele ja võimumängudele, vaid tagada kiirelt stabiilne linnajuhtimine, mida pealinlased ootavad ja väärivad,» rõhutas Kõlvart. 

Kõlvarti sõnul on sotsidega võimalik leida suurt ühisosa. Olulise kaalukeelena tõi Kõlvart välja sellegi, et sotsiaaldemokraadid ei püüdnud vastandada eri rahvuseid, linnaosasid ja sihtrühmi. «Volikogus on inimesed, kes mõistavad meie ees seisvaid võimalusi, aga ka vastutust kõigi Tallinna elanike ees,» põhjendas Kõlvart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles