Jüri Ratas on pahane nii Kallase kui Kõlvarti peale (9)

Copy
31.08.2021. Tallinn. Presidendivalimiste II voor Riigikogus. Hääletamine. Foto Eero Vabamägi, Postimees
31.08.2021. Tallinn. Presidendivalimiste II voor Riigikogus. Hääletamine. Foto Eero Vabamägi, Postimees Foto: Eero Vabamägi

Riigikogu ja Keskerakonna esimees Jüri Ratas kritiseeris KUKU raadio saates «Kahe vahel» Kaja Kallase valitsuse seatud uute piirangute ebamäärasust ning kogu valitsuse kriisikommunikatsiooni.

«Küsimus on palju tõsisem ja laiem. Mis on see juhtimisahel? Kui hästi me seda kriisi juhime? Minu arvates saab see kriisi juhtimine olla igapäevane ja toimida ainult Stenbocki majast, valitsuse laua tagant,» ütles keskerakondlasest riigikogu esimees. «Just sealt tuleb välja öelda selgeid, konkreetseid sõnumeid,» lisas ta.

Ratas tõi välja, et oleme ammugi kriisis sügavalt sees ja epitsentris, kus arstkond töötab viiduna viimase piirini, kus plaaniline ravi on ammugi sulgunud, surmade arv jätkuvalt tõuseb. «Nakkuskordaja R on vaja alla tuua. Selleks on vaja vältida kontakte. Neid kontakte ei saa vältida pehmete, ilusate ja toredate otsustega. Neid saab vältida selgete ja konkreetsete piirangutega,» lausus endine peaminister.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles