Indrek Saar: me alles hakkame Tallinnas ametikohti jaotama

Ulla Länts
, ajakirjanik
Copy
PAREMAL Indrek Saar.
PAREMAL Indrek Saar. Foto: Sander Ilvest

Uues Tallinna linnavalitsuses saavad sotsiaaldemokraadid kolm abilinnapea kohta, volikogu esimehe koha ja Nõmme linnaosa vanema koha. Erakonna esimehe Indrek Saare sõnul pole veel selge, kes neid täitma hakkavad.

Indrek Saar rääkis, et kuna mandaat koalitsioonilepe sõlmida saadi eile õhtul, siis arutelud kohtade täitmisest konkreetsete inimestega alles algavad. Sotsiaaldemokraatidel on loodavas linnavalitsuses kolm abilinnapea kohta: linnaplaneerimise, kultuuri ja ettevõtluse abilinnapea koht. Eraldi kultuurivaldkonna abilinnapea koht tähendab, et uues linnavalitsuses on kultuur ja haridus jagatud erinevate abilinnapeade vahel. Indrek Saar ütles, et ümberjagamisi on teisigi – kui enne oli linnavara eraldi abilinnapea haldusalas, siis nüüd on see liidetud transpordivaldkonnaga ja eraldi on ka linnaplaneerimise valdkond. «Just selle valdkonna ümberkujundamine on meie selge prioriteet,» sõnas Saar.

Koalitsioonilepingu sisuga on Indrek Saar rahul. «Koalitsiooni saab minna ainult siis, kui oled veendunud, et seal saab midagi ära teha, pole mõtet minna teadmisega, et lähed ootusi ja lootusi petma. Selle nimel on tööd tehtud ja arvan, et lepinguga võib olla rahul,» kinnitas ta. «Seda, millised saavad olema selle töö tulemused, näitab aeg. Me oleme valmis tööd tegema ja vastutust kandma».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles