Rapla uus võimuliit lubab valda ehitada veekeskuse

Copy
Rapla kahe torniga kirik paistab mõn e nurga alt laussa kolmetorniline.
Rapla kahe torniga kirik paistab mõn e nurga alt laussa kolmetorniline. Foto: Piret Saul-gorodilov

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond, Eesti Reformierakond ja Valimisliit Sidus Rapla sõlmivad täna koalitsioonilepingu, mis paneb paika Rapla valla juhtimise suunad ja eesmärgid järgmisel neljal aastal. 

EKRE esindaja Rene Kokk ütles, et võimuliit toetab kodulähedaste lasteaiarühmade ja koolide säilimist ning toetab valla identiteedi ja kultuuripärandi hoidmist.

«Oluline on viia ellu plaan rajada koostöös erasektoriga Raplasse vee- ja saunakeskus, et tagada lastele ujumise algõpe, elanikele lõõgastumisvõimalused ja vanemaealistele tervise taastamiseks sobivad tingimused. Töötame koos selle nimel, et parandada meditsiini- ja teiste teenuste kättesaadavust,» rääkis Kokk.

Reformierakonna esindaja Kalle Toometi sõnul on suur rõhk sportimisvõimaluste parandamisel ja kavas on leida võimalus Raplasse koerte jalutus- ja harjutusväljaku rajamiseks. Sidusa Rapla esindaja Margus Jaanson lisas, et nad ootavad vallakodanikelt suuremat pühendumist vallaelu korraldamisse ja arendamisse, et taastuks usaldus kohaliku võimu ja kodanike vahel.

Rapla vallavanema ja volikogu aseesimees tulevad EKRE-st ning volikogu esimees Reformierakonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles