Tõnis Möldri pereprobleemid vabastasid ministritooli Savisaarte dünastiale (2)

Henry-Laur Allik
, ajakirjanik
Copy
Keskerakond kutsus eile kokku pressikonverentsi, millel keskkonnaminister Tõnis Mölder (paremal) teatas tagasiastumisest ning keskkonnaministri kandidaadina tutvustati Erki Savisaart (vasakul). Keskel Keskerakonna juht Jüri Ratas.
Keskerakond kutsus eile kokku pressikonverentsi, millel keskkonnaminister Tõnis Mölder (paremal) teatas tagasiastumisest ning keskkonnaministri kandidaadina tutvustati Erki Savisaart (vasakul). Keskel Keskerakonna juht Jüri Ratas. Foto: Tairo Lutter

Eile teatas keskkonnaminister Tõnis Mölder (KE), et astub ministriametist tagasi tervise ja perekondlike probleemide pärast. Möldri tagasiastumine oli tema enda otsus ega tähenda, et erakond soovinuks teda välja vahetada.

Pole esimene kord, kui keskkonnaminister teatab novembris, et paneb tervislikel põhjustel ameti maha. Sama tegi täpselt aasta tagasi eelmine keskkonnaminister Rene Kokk (EKRE). «Mul on kahju ministrina alustatut pooleli jätta, aga pean mõtlema oma tervisele ja perekonnale,» põhjendas toona Kokk.

32-aastane Tõnis Mölder tõi kui Kokaga ühest suust oma tagasiastumise põhjustena välja tervise ja perekonna. Tegemist on teise ministrivahetusega Kaja Kallase (Reformierakond) valitsuses. See vahetus oli aga võrreldes esimesega, kultuuriministri omaga, hoopis teistsugune.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles