Taavi Linnamäe lahkub Kaljulaidi nõuniku kohalt (4)

Margus Paaliste
, ajakirjanik
Copy
President Kersti Kaljulaidi avalike suhete nõunik Taavi Linnamäe president Alar Karise ametisse astumise päeval Kadriorus. 
President Kersti Kaljulaidi avalike suhete nõunik Taavi Linnamäe president Alar Karise ametisse astumise päeval Kadriorus. Foto: Mihkel Maripuu

Taavi Linnamäe teatas ühismeedias, et lahkub alates märtsist president Kersti Kaljulaidi nõuniku ametikohalt.

«Nüüd on nii, et üsna pea saab otsa minu seekordne seiklus avalikus sektoris,» sõnas Linnamäe.

Kaljulaidi avalike suhete nõunikuna töötanud Linnamäe aitas presidendil ametiaja-järgset elu sisse seada, kuid nüüd on aeg edasi liikuda. «Vähemalt seestpoolt vaadates tundub, et võrreldes eelmise viie aastaga tempo väga oluliselt langenud ei ole,» märkis ta.

Tulevikuplaane paotas Linnamäe vaid osaliselt. Ta käivitab President Kaljulaidi Fondi, millest loodab, et kujuneb üks toimekas mõttekoda, mis ühiskondlikku debatti panustab nii meil kui laiemalt. Samuti soovib kommunikatsioonispetsialist üles ehitada enda konsultatsiooniäri.

Lisaks vihjas Linnamäe, et tal on plaan vabatahtlikuna kaasa lüüa mitmes kodanikualgatuses, kuid midagi täpsemat ta ei avaldanud.

Jaanuari lõpus teatas Linnamäe Postimehele, et seob end edaspidi erakond Eesti 200ga. «Küllap seegi ühel hetkel oma aja mu töönädalast võtab,» mainis ta ühismeediapostituses.

«Üks oluline uudis tuleb töörindel peagi veel, aga tänases tähelepanutööstuses pole mõtet kunagi tervet lugu korraga ära rääkida,» jäi Linnamäe salapäraseks.

2016. aastal Kaljulaidi meedianõunikuks asunud Linnamäe töötas varem kommunikatsioonibüroos Cloud Media, kus täitis kommunikatsioonijuhi ülesandeid erinevates avaliku sektori organisatsioonides.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles