OBSTRUKTSIOON ⟩ EKRE esitas lisaeelarvele ligi 700 muudatusettepanekut (2)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Riigikogu loss.
Riigikogu loss. Foto: Erik Prozes

Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) esitas riigi lisaeelarve ja sellega seotud seaduste muutmise eelnõudele kokku 694 muudatusettepanekuid, mis viitab soovile lisaeelarve menetlust parlamendis pidurdada.

2022. aasta lisaeelarve seaduse eelnõule laekus kokku 274 muudatusettepanekut. EKRE fraktsioonilt ja fraktsiooni erinevatelt saadikutelt tuli eelnõule kokku 262, Isamaa fraktsioonilt kuus ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsioon kümme muudatusettepanekut.

Perehüvitiste seaduse, sotsiaalhoolekande seaduse ja tervishoiuteenuste korraldamise seaduse muutmise seaduse eelnõule laekus Isamaa fraktsioonilt neli muudatusettepanekut.

Alkoholi-, tubaka-, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse ning alkoholi-, tubaka-, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse muutmise seaduse muutmise seaduse eelnõule laekus 222 muudatusettepanekut. Isamaa fraktsioonilt tuli kaks ning Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsioonilt ja fraktsiooni erinevatelt saadikutelt kokku 220 muudatusettepanekut.

Käibemaksuseaduse muutmise seaduse eelnõule laekus kokku 216 muudatusettepanekut. Isamaa fraktsioon esitas neli ning Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsioon ja fraktsiooni erinevad saadikud kokku 212 muudatusettepanekut.

Rahanduskomisjon hakkab muudatusettepanekuid arutama neljapäeva 12. mai istungil kell 14.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles