Kiisler otsustab riigikogusse mineku uue nädala alguseks

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Siim Kiisler otsustab riigikogusse mineku esmaspäevaks.
Siim Kiisler otsustab riigikogusse mineku esmaspäevaks. Foto: Tairo Lutter

Isamaa erakonnast välja visatud Siim Kiisler on riigikogus Urmas Reinsalu asendusliige ja viimase välisministriks saades avaneb tal võimalus asuda parlamendisaadiku kohale. Kiisler otsustab nädalavahetuse jooksul, kas ta asub Reinsalu asendusliikmena riigikogu liikmeks.

«Ma pean kaaluma, kas on võimalik praeguste ja tulevaste tööde kõrvalt riigikogusse minna. Parlamendi praeguse koosseisu tööperiood ei ole ju enam väga pikk,» ütles Kiisler, kes on praegu tegev mitme äriühingu juhatuses ja nõukogus.

Juhul kui Kiisler riigikogu liikmeks asub, ei saa temast Isamaa fraktsiooni toetajat ning ta kavatseb hääletada vastavalt Parempoolsete poliitikale ja parempoolsele ilmavaatele.

«Me oleme asutamas erakonda Parempoolsed ja me ei ole ei tänase koalitsiooni või opositsiooni poolel, oleme Eesti maksumaksja poolel. Ma vaatan praegu õudusega, kuidas maksuraha põletatakse ja sellega paistavad praegu negatiivselt silma nii võimuliit kui opositsioon,» lausus Kiisler.

Isamaa viskas märtsis Siim Kiisleri ja veel mitu erakonna siseühenduse Parempoolsed juhtivat liiget vastuolude tõttu parteist välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles