MINISTRI NÄRVIPROOV ⟩ Maaeluminister Urmas Kruuse: liha maksustama ei hakka, aga tarbimist võiks küll vähendada (4)

Marek Strandberg
, teaduse- ja tehnikatoimetuse juhataja
Copy
Maaeluminister Urmas Kruuse räägib, et tänu kahe asutuse liitumisele saab ettevõtja endale partneri, kes on võimeline nõustama ning pakkuma innovatsiooniteenuseid toidutootmise valdkonnas.
Maaeluminister Urmas Kruuse räägib, et tänu kahe asutuse liitumisele saab ettevõtja endale partneri, kes on võimeline nõustama ning pakkuma innovatsiooniteenuseid toidutootmise valdkonnas. Foto: Sander Ilvest

Euroopas toidukriisi küll ei tule, lubab peaminister Kaja Kallase (Reformierakond) teises valitsuses maaeluministrina jätkav Urmas Kruuse (Reformierakond). Aga võib-olla oleme mõne toiduainega varasemast vähem varustatud, lisab ta.

OOTAMATU KÜSIMUS

Olete juba mitmendat korda maaeluministri ametis – aga on teil endal ka otseselt kokkupuutumist maaeluga ja kas teate, kuidas asjad põllumajanduses tegelikult käivad, või juhite seda, mida antakse juhtida?

Olen kolmas kord selles ministeeriumis, aga otseselt talutöid tegin 70.–80. aastatel esiisade talus. Selge see, et kui vaatame põllumajanduse arengut tervikuna, kaasa arvatud teaduse poolt, siis areng on olnud tohutu.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles