Kristian Jaani jätkab siseministeeriumis töötamist kriisi- ja politseiteemadel (1)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Politsei- ja piirivalvekolledži direktor Kristian Jaani.
Politsei- ja piirivalvekolledži direktor Kristian Jaani. Foto: Mihkel Maripuu

Juuni alguses vabastas peaminister Kaja Kallas ametist seitse Keskerakonna ministrit ning tööta jäi ka siseminister Kristian Jaani. Nüüd naasis Jaani siseministeeriumisse, küll mitte enam ministri, vaid kriisivaldkonna nõunikuna.

«Euroopas on alates Ukraina sõja algusest ärevad ajad. Siseministeeriumis töötame selle nimel, et suurendada kriisideks valmisolekut ja panustada senisest veelgi rohkem laia riigikaitsesse,» teatas ministeerium ühismeedias.

«Seetõttu on meil eriliselt hea meel, et väga suure politseitöö ja kriisijuhtimise kogemusega endine siseminister Kristian Jaani võttis vastu kutse tulla kriisideks valmisoleku teemat koos siseministeeriumi meeskonnaga arendama. Tema esimene tööpäev nõunikuna on 1. augustil.»

Ministeeriumi personalipoliitika osakonna juhataja Aivi Sirp täpsustas, et Jaani tööd koordineerib pääste- ja kriisivalmiduse asekantsler Viola Murd. «Jaani tegeleb siseministeeriumis kriisijuhtimise korraldamise ja politsei töövaldkonnaga seotud kriisiteemade planeerimisega.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles