MINISTRI NÄRVIPROOV ⟩ Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo: ei usu, et maksutõus saaks meid väga palju aidata (6)

Kadri Tammepuu
, ajakirjanik
Copy
Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo usub sellesse, et inimesi tuleb toetada niimoodi, et nad oleksid konkurentsivõimelised tööturul. See tähendab head stardipakku: vanemaoskusi, alus- ja kutseharidust, kõrgkooli.
Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo usub sellesse, et inimesi tuleb toetada niimoodi, et nad oleksid konkurentsivõimelised tööturul. See tähendab head stardipakku: vanemaoskusi, alus- ja kutseharidust, kõrgkooli. Foto: Mihkel Maripuu

Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo (Reformierakond) sedastas, et kui kaaluda, millised võimalused võiksid olla pikaajalise hoolduse jaoks optimaalsed, siis hoolduskindlustus meie väikese rahvaarvu juures iseseisva ja ainukesena Eesti jaoks lahendus ei ole. Ta arvab ka, et vaimse tervise säilitamise seisukohalt ei ole mõtet jääda varemetele nutma. Tuleb vaadata tulevikku ja püüda leida uusi lahendusi.

OOTAMATU KÜSIMUS

Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo, kuidas te end iseloomustate – kas viite pigem seatud sihid ellu või jäävad asjad pooleli, kui neid on korraga liiga palju käsil?

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles