OTSEPILT Keskerakonna fraktsioon peab energiakriisi seminari

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Jaanus Karilaid
Jaanus Karilaid Foto: Tairo Lutter

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimehe Jaanus Karilaiu sõnul ei ole valitsus leidnud tõhusaid lahendusi energiakriisi lahendamiseks ja korraldab täna inimeste toimetuleku parandamise nimel avaliku seminari.

«Tänaseks on selge, et Reformierakonna juhitav valitsus ei suuda pakkuda energiakriisi tingimustes eratarbijatele piisavaid lahendusi ja jätab ettevõtjad sootuks tähelepanuta. Selle taga on omakorda inimeste heaolu ja töökohad – Eestis on juba pead tõstmas uusvaeste klass. Kui Kaja Kallas oma nägu inimeste poole ei pööra, kaalume tõsiselt meeleavalduse korraldamist,» kinnitas Karilaid. 

Keskerakonna fraktsiooni avalik seminar toimub veebipõhiselt täna kell 13–15.30 ja seda saab jälgida Keskerakonna Facebooki vahendusel.

  • 13–13.10 avasõnad Jüri Ratas, Eesti Keskerakonna esimees
  • 13.10–13.25 «Riigi roll energiakriisi lahendamisel» – Taavi Aas, endine majandus- ja taristuminister
  • 13.25–13.55 «Eesti olukord täna – probleemid, ohud ja valikuvõimalused» – Alar Konist, Tallinna Tehnikaülikooli energiatehnoloogia professor
  • 14.00–14.30 «Toidumehi ei tohi mitte narrida!» – Juhan Särgava, Saidafarmi juht
  • 14.30–15 «Kohalik omavalitsus. Kas tänavad pimedaks ja küte välja?» – Veikko Luhalaid, Eesti Linnade ja Valdade Liidu tegevdirektor
  • Kell 15 Kokkuvõtted

Modereerib Jaanus Karilaid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles