Lea Danilson-Järg kandideerib valimistel Nõmme-Mustamäe ringkonnas (1)

BNS
Copy
Lea Danilson-Järg.
Lea Danilson-Järg. Foto: Mihkel Maripuu

Justiitsminister Lea Danilson-Järg kandideerib tuleva aasta märtsis riigikogu valimistel Isamaa nimekirjas Tallinnas Nõmme-Mustamäe ringkonnas.

Danilson-Järgi sõnul on oluline, et riigivalitsemise juures oleksid inimesed, kellele Eesti rahvusriik ja selle järjepidevus korda lähevad. Ta leiab, et kõik isamaaliselt mõtlevad inimesed võiksid poliitikas kaasa lüüa, et riik ei libiseks nende erakondade juhtimise alla, kes eestlust millekski ei pea.

«Liitusin Isamaa erakonnaga ja kandideerin riigikogu valimistel, kuna Isamaa poliitilised prioriteedid langevad kokku minu väärtustega. Rahvusriik, haridus, riigikaitse on ka minu jaoks esmatähtsad teemad. Isamaa on alati jõuliselt seisnud ka lastega perede väärtustamise ning rahva kestmist toetava perepoliitika eest,» ütles Danilson-Järg.

Danilson-Järg on alates 18. juulist justiitsminister. Ta on abielus ning kahe tütre ja poja ema. 2021. aastal nimetati ta Aino Järvesoo auhinna laureaadiks.

Ta oli aastatel 2018–2019 ja 2021–2022 Postimehe rahvastikupoliitika fookuskülje toimetaja ja 2019–2021 siseministeeriumi rahvastiku- ja perepoliitika osakonna juhataja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles