Läänemets: katuseraha pani meie eelarvereale rahandusminister (2)

Meinhard Pulk
, ajakirjanik
Copy
Siseminister Lauri Läänemetsa (pildil paremal) sõnul ei tahtnud riigihalduse minister Riina Solman (pildil vasakul) kohalikke investeeringuid oma eelarvereale.
Siseminister Lauri Läänemetsa (pildil paremal) sõnul ei tahtnud riigihalduse minister Riina Solman (pildil vasakul) kohalikke investeeringuid oma eelarvereale. Foto: Madis Veltman

Siseminister Lauri Läänemets (SDE) ütles, et kuigi ehitamist vajavate lasteaedade ja koolide nimekirja panid kokku sotsiaaldemokraadid, kirjutas siseministeeriumi eelarvereale nn ministrite katuseraha hoopis eelarveläbirääkimisteaegne rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus (RE).

Kuigi valitsusringkondades on Läänemetsa investeeringud pahameelt tekitanud, siis siseminister ise ütles, et asjaosalised ministrid – nii praegune kui ka endine rahandusminister, samuti mitu Isamaa ministrit – on plaanist kogu aeg teadnud. Kui koalitsioonipartneritel oleks mure olnud, siis nad oleksid seda varem öelnud, usub Läänemets. «Pole ühtegi eitavat vastust tulnud ja ma ei näe ühtegi põhjust, miks see peaks praegu tulema,» lisas ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles