Evelyn Sepp hüppas parlamendivalimisteks Roheliste paati (1)

Postimees
Copy
Evelyn Sepp.
Evelyn Sepp. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Erakond Eestimaa Rohelised teatasid täna, et nende ridades kandideerib riigikokku Evelyn Sepp.

«Andsin nõusoleku aidata valimistel erakonda oma teadmiste, kogemuste, nime ja kontaktidega. Soovin olla nendel valimistel Rohelistele aktiivne toetaja ja veenda valijaid, et see on ainus nimekiri, kes on siiralt oma rohelise ilmavaate taga. Et tegemist pole «rohepesu» kohustuslike jutupunktidega,» selgitas Sepp oma valikut.

«Elukeskkonna poliitilised valikud on ratsionaalsed, aga ka väärtuspõhised. Meie kõigi elamisväärse elukeskkonna nimel ei saa teha kompromisse vale koha peal. Asi pole erinevate erahuvide «tasakaalustamises», vaid kõigi meie jaoks vältimatu tagamises –et Eestis säiliks toimivad ökosüsteemid, puhas joogivesi, puhas õhk ja muld. Meil lihtsalt ei ole siit kuhugi minna, sest teist Eestit pole olemas.»

«Oleme uhked, et Evelyn Sepp valis poliitikasse naasmiseks Eestimaa Rohelised. See on ka loogiline, sest me oleme ainus looduskeskkonna ja elurikkuse kaitsele pühendunud erakond,» sõnas Roheliste kaasjuht Johanna Maria Tõugu. «Eesti looduse ja seeläbi tuleviku kaitsmine on meie kätes. Loodame, et Eesti rahvas annab meile selleks võimaluse.»

«On igati isamaaline, rahvuslik öelda selgelt välja, et kasvõi vanaema pannkoogid maasikamoosiga, suvine heinamaa, puhas allikavesi, laulupidu ja must leib lähtuvad kõik Eesti loodusest,» lisas Sepp.

Evelyn Sepp on parteitu, kuulunud varem IX, X ja XI riigikogu koosseisu. Aastatel 1998 kuni 2014 kuulus Eesti Keskerakonda. Ta on hariduselt linnaaednik ja kvaliteetse linnaruumi eestkõneleja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles