INTERVJUU Martin Helme: see on ebaadekvaatne jutt, et sõda Ukrainas on ka meie sõda (58)

Aimar Altosaar
, ajakirjanik
Copy
Martin Helme hinnangul vastandub EKRE Reformierakonnale. «Meie pakume jõukat ja turvalist rahvusriiki, nemad pakuvad korrumpeerunud, mingisugust globalistlikku vaest rohepööratud europrovintsi,» sõnas ta.
Martin Helme hinnangul vastandub EKRE Reformierakonnale. «Meie pakume jõukat ja turvalist rahvusriiki, nemad pakuvad korrumpeerunud, mingisugust globalistlikku vaest rohepööratud europrovintsi,» sõnas ta. Foto: Tairo Lutter

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esimees Martin Helme on halastamatult kriitiline nii sõjalise abi suhtes Ukrainale kui ka ses suhtes, et Eesti kätes on justkui sõja võitmine. Eesti toetab Ukrainat, mitte ei sõdi seal. 

Kindralmajor Veiko-Vello Palmi vastulauset neile väidetele saab lugeda siit.

Neli aastat tagasi mõõdeti EKRE-le enam-vähem samu toetusprotsente, mis neil on praegugi (21 protsenti), kuid siis tõusti 20 protsendi piirimaile altpoolt, nüüd aga on viie kuu taguse 27,5 pealt alla tuldud. Helme ei lase end sellest vähemalt näiliselt häirida – neil olevat kampaania põhjalikult ette valmistatud, sõnumid selged ning erakonna kandidaadid kannavad tegelikult ühtset EKRE sõnumit.

Kommentaarid (58)
Copy
Tagasi üles