FOTOD Tallinna Keskturu valimispunktis käis vilgas hääletamine (1)

Copy

Tallinna Keskturu parklas avatud riigikogu valimiste hääletuspunktis kasutas täna pärastlõunal võimalust valida ohtralt inimesi ning jaoskonnas käis vilgas tegevus.

Lasnamäel Smuuli teel Maxima kaupluse parklas avatud valimispunktis oli seevastu esmaspäeva pärastlõunal rahvast vähe ning eelhääletamine toimus võrreldes Keskturuga tunduvalt loiumalt.

Sõpruse puiesteel Rimi kaupluses avatud valimispunktis oli pärastlõunal valijaid hõredalt, samas päris tühjaks ei jäänud jaoskond pikaks ajaks ja iga natukese aja tagant astus sisse mõni häält anda sooviv kodanik.

Esmaspäeval kell 9 algas riigikogu valimiste elektrooniline hääletamine ning kell 12 avati omavalitsuste ja Tallinna linnaosade keskuste jaoskonnad.

Valimisnädala esmaspäevast neljapäevani saab valdade ja linnade ning Tallinna linnaosade keskustes hääletada kella 12-20. Igas keskuses on avatud vähemalt üks jaoskond, kus saavad hääletada kõik, sõltumata oma registrijärgsest elukohast. Valimisjaoskondade kohta saab rohkem infot kaardirakenduselt aadressil jsk.valimised.ee.

Valimisnädala reedest pühapäevani on avatud kõik 405 valimisjaoskonda üle Eesti. Siis saab valija hääletada ükskõik millises oma elukohajärgse valimisringkonna valimisjaoskonnas.

Esmaspäeval kell 9 alanud e-hääletamine lõpeb laupäeval, 4. märtsil kell 20.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles