FOTOD JA VIDEO ⟩ Reformierakond tegi võimuliidu ettepaneku sotsidele ja Eesti 200-le (22)

Copy

Reformierakonna juht Kaja Kallas tegi ettepaneku koalitsiooniläbirääkimisteks sotsiaaldemokraatidele ja Eesti 200-le. Selget jah-sõna ta veel saanud pole, kuivõrd erakonnad pidid täna selle pakkumise üle arutlema veel omakeskis. 

«Arutasime seda, mis eile pooleli jäi,» kirjeldas ta juhatuse tänahommikust koosolekut ja lisas, et erakonnajuhtidega käidi üle küsimused, mis seni lahtiseks olid jäänud. «Ühisosa tundub meil olevat Eesti 200 ja sotsiaaldemokraatidega,» teatas Kallas. 

Kallas venitada ei taha ning tema ettepanek on tööga alustada kohe homsest: «Kui nad ütlevad jah, siis homme võiks alustada rahandusliku ülevaatega ja sealt edasi erinevate teemadega. Läheks kohe hoogsalt, niisama passida pole vaja,» arvas ta. 

Eesti 200 juhatus koguneb pakkumist arutama täna kell 15, misjärel annavad nad pressikonverentsi. Samuti peavad enne otsuse kinnitamist nõu sotsiaaldemokraadid.  

«Muideks, kõige pikemad läbirääkimised olid kõige lühemaks valitsuseks. Nii et see ei näita midagi!» vastas Kallas ajakirjaniku küsimusele koalitsiooniläbirääkimiste kohta. 

Juhatus kogunes ka eile ning sellele järgnenud pressikonverentsil teatas Kallas, et võimalike koalitsioonipartnerite kohta otsust veel ei tehtud.

Kommentaarid (22)
Copy
Tagasi üles