VIDEO Kallas: meil on partnerid, kelle lahendus on ainult, et kõigile raha juurde

Tarvo Madsen
, ajakirjanik
Copy
Kõneluste teemad olid reedel keskkond ja energeetika. Ajakirjanike ette astusid Kaja Kallas (Reformierakond), Lauri Läänemets (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) ja Lauri Hussar (Eesti 200).
Kõneluste teemad olid reedel keskkond ja energeetika. Ajakirjanike ette astusid Kaja Kallas (Reformierakond), Lauri Läänemets (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) ja Lauri Hussar (Eesti 200). Foto: Sander Ilvest

Reformierakonna esimees Kaja Kallas tõdes võimukõneluste haridus- ja keskkonnateemasid kommenteerides, et maakoolide küsimuses tuleks vaadata laiemat pilti, mitte pelgalt raha juurde anda. Samuti tõdes Kallas, et keskkonnaandmed tuleks teha läbipaistvamaks.

Kuidas maakoole lahti hoida, hoolimata sellest, et riigil on raha vähe?

Selles, et väikesed lapsed peaksid saama kodu lähedal õppida, on meil üksmeel. Koolid on praegu KOVide pidada. Meil oli väga põhjalik vaidlus sel teemal, et meie arusaamad lähevad siin lahku. Just selles võtmes, et koolireformi tuleb ka siis teha. Kui räägime väikestest lastest, on üks teema. Kui räägime alates 7. klassist, on vaja hoopis teistsuguseid õpetajaid ja ressursse. Peaksime vaatama seda pilti tervikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles