Seeder: Isamaa peab oma maine lipu EKRE käest tagasi võtma (18)

Aimar Altosaar
, ajakirjanik
Copy
Helir-Valdor Seeder sõnas Isamaa volikogul Paides, et tema on viimasel neljal aastal Isamaa aetud poliitika sisuga väga rahul.
Helir-Valdor Seeder sõnas Isamaa volikogul Paides, et tema on viimasel neljal aastal Isamaa aetud poliitika sisuga väga rahul. Foto: Dmitri Kotjuh

Kuigi Isamaa valimistulemused jätsid nad kõrvale võimuliidu kõnelustelt ning sundisid opositsiooni koos Keskerakonna ja EKREga, leidis erakonna esimees Helir-Valdor Seeder laupäevasel volikogul, et põhjapanevaid muutusi pole vaja teha.

Seedri sõnul loodavad nad võita tagasi rahvuslike konservatiivide eestkõneleja lipu, mille EKRE on neilt ära võtnud. «Isamaa on rahvuslik-konservatiivne erakond, kes on lasknud endalt pika aja jooksul kaaperdada rahvuslik-konservatiivse vaate kuvandi ja maine,» ütles ta. «Selle on nüüd suuresti kujundanud EKRE. Oleme nagu lipu ära andnud, aga mitte sisu.»

Postimehe küsimusele, kas Isamaalt, mis juba kuus aastat kannab sama nime nagu 1990ndate esimesel poolel Eesti poliitikas Mart Laari juhtimisel suuri tegusid teinud erakond, võiks oodata ka sama olulisi ideid ja tegusid, vastas Seeder, et nii lihtsalt ei saa neid asju kokku viia.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles