ÜLEVAADE Uue riigikogu fraktsioonid said registreeritud

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Uue riigikogu koosseisu täiskogu istung 11. aprillil
Uue riigikogu koosseisu täiskogu istung 11. aprillil Foto: Tairo Lutter

Riigikogu juhatus registreeris fraktsioonid koos nende esimeeste ja aseesimeestega. 

Eesti Keskerakonna fraktsiooni esimees on Tanel Kiik, aseesimehed Andrei Korobeinik ja Vadim Belobrovtsev ning liikmed Jaak Aab, Enn Eesmaa, Andre Hanimägi, Aleksei Jevgrafov, Maria Jufereva-Skuratovski, Jaanus Karilaid, Ester Karuse, Anastassia Kovalenko-Kõlvart, Lauri Laats, Tõnis Mölder, Jüri Ratas, Kersti Sarapuu ja Aleksandr Tšaplõgin.

Eesti 200 fraktsiooni esimees on Marek Reinaas, aseesimehed Kadri Tali ja Toomas Uibo ning liikmed Lauri Hussar, Kristina Kallas, Johanna-Maria Lehtme, Irja Lutsar, Liisa-Ly Pakosta, Grigore-Kalev Stoicescu, Peeter Tali, Tarmo Tamm, Igor Taro, Hendrik Johannes Terras ja Margus Tsahkna.

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsiooni esimees on Martin Helme, aseesimehed Siim Pohlak ja Helle-Moonika Helme ning liikmed Arvo Aller, Rain Epler, Ants Frosch, Kalle Grünthal, Mart Helme, Rene Kokk, Kert Kingo, Leo Kunnas, Alar Laneman, Anti Poolamets, Evelin Poolamets, Henn Põlluaas, Jaak Valge ja Varro Vooglaid.

Eesti Reformierakonna fraktsiooni esimees on Erkki Keldo, aseesimehed Yoko Alender ja Liina Kersna ning liikmed Annely Akkermann, Anti Haugas, Karmen Joller, Mario Kadastik, Siim Kallas, Kaja Kallas, Meelis Kiili, Signe Kivi, Toomas Kivimägi, Eerik-Niiles Kross, Urmas Kruuse, Ants Laaneots, Kalle Laanet, Maris Lauri, Jürgen Ligi, Eero Merilind, Kristen Michal, Marko Mihkelson, Pärtel-Peeter Pere, Hanno Pevkur, Heidy Purga, Signe Riisalo, Maido Ruusmann, Luisa Rõivas, Andrus Seeme, Pipi-Liis Siemann, Timo Suslov, Margit Sutrop, Andres Sutt, Aivar Sõerd, Kristina Šmigun-Vähi, Vilja Toomast, Kristo Enn Vaga ja Mart Võrklaev.

Isamaa fraktsiooni esimees on Helir-Valdor Seeder, aseesimees Priit Sibul ja liikmed Aivar Kokk, Tõnis Lukas, Mart Maastik, Andres Metsoja, Urmas Reinsalu ja Riina Solman.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni esimees on Jevgeni Ossinovski, aseesimees Helmen Kütt ja liikmed Anti Allas, Raimond Kaljulaid, Madis Kallas, Lauri Läänemets, Tiit Maran, Heljo Pikhof ja Riina Sikkut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles