INTERVJUU ⟩ Valimiste mõjutaja: ütlen EKRE-le: andke tuld, kaevake endale auku! (27)

Ülle Harju
, ajakirjanik
Copy
SALGA juht Tarmo Jüristo leiab, et EKRE kaevas ise endale augu ja valimiskaotust ennustasid neile ka SALGA kurikuulsad mudelid.
SALGA juht Tarmo Jüristo leiab, et EKRE kaevas ise endale augu ja valimiskaotust ennustasid neile ka SALGA kurikuulsad mudelid. Foto: Sander Ilvest

Enne valimisi erakondadele Eesti Konservatiivse Erakonna (EKRE) väljalülitamiseks nõu andnud liberaalse kodanikuühenduse SALK vedaja Tarmo Jüristo hindab, et SALKi mõju on ülemüstifitseeritud, ja soovib palju õnne neile, kes üritavad SALKi antud nõu väärtust rahasse arvutada.

Vaadates nädala jagu ägedaid reaktsioone SALKi-loo peale («Võitsime!» liberaalne ühendus SALK seadis juba alustades eesmärgiks valimiste mõjutamise», EE 31.05.2023) – kas SALKi mõju on ülemüstifitseeritud?

On. Reaktsioonid on läinud minu jaoks arusaamatutesse kõrgustesse. Tegime mõned asjad paremini, kui keegi varem on teinud, tegime süsteemsemalt ja võib-olla mastaapsemalt. Aga fundamentaalselt ei teinud me midagi teisiti, kui on kogu aeg tehtud.

Kommentaarid (27)
Copy
Tagasi üles