Eesti 200 Tallinna piirkond täitis juhatuse tippliikmete nõunikega (1)

Lomely Mäe
, ajakirjanik
Copy
Eesti 200 Tallinna osakonna uus juhatus.
Eesti 200 Tallinna osakonna uus juhatus. Foto: Eesti 200

​Eesti 200 valis 18. juunil Tallinna osakonnale uue juhatuse, kuhu kuuluvad Aleksei Jašin, Joanna Veeremaa, Liis Ivaste, Renata Lukk ja Maria Pihlak, mille liikmetest enamik on Eesti 200 tippliikmete nõunikud, vahendab ERR.

Esialgselt pidi Eesti 200 Tallinna piirkond valima uue juhatuse mai alguses, kuid siis puhkes erakonnas skandaal seoses süüdistusega, kus üks asutajaliikmeid Karin Kaup-Lapõnin väärkasutas väidetavalt erakonna Tallinna piirkonna liikmete isikuandmeid, saates neid sisaldava faili teise asutajaliikme Liina Normetile e-mailile.

Erakond pöördus andmelekke kahtluse tõttu andmekaitse inspektsiooni poole, kuid menetlust ei alustatud ning nüüd viidi läbi ka valimised, kuhu ei kandideerinud juhatusse enam Normet ega Kaup-Lapõnin.

Normet lisas, et Tallinna juhatusse pääsenud noored on ägedad ja ta usub, et nad juhivad seda tublilt ja edukalt, samuti pole ta loobunud mõttest kohtusse pöörduda ja kohtub advokaatidega, sest möödunud on palju aega, aga erakonna juhatus ei ole temalt vabandust palunud.

Kaup-Lapõnin on samuti varem lubanud, et kui erakond tema kohta esitatud valeväiteid ümber ei lükka, pöördub ta kohtusse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles