Tallinn nimetas Aivar Riisalu Mustamäe linnaosa vanemaks (2)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Aivar Riisalu
Aivar Riisalu Foto: Remo Tõnismäe

Tallinna linnavalitsus nimetas Aivar Riisalu (KE) alates 3. juulist Mustamäe linnaosa vanema ametikohale praeguse linnavalitsuse volituste ajaks.

Linnapea Mihhail Kõlvarti (KE) sõnul toetavad Riisalut pikaaegsed kogemused ja põhjalikud teadmised nii riigi- kui ka kohaliku omavalitsuse tasandilt kohest tööleasumist Mustamäel. «Olen veendunud, et tema panusega jätkub linnaosa areng ja mis toetab ka terve Tallinna pikaaegset visiooni – kujuneda loodussõralikuks, loovaks ja inimkeskseks linnaks,» märkis Kõlvart.

Mustamäe linnaosakogu arutas 29. juunil Tallinna linnapea ettepanekut nimetada Aivar Riisalu Mustamäe linnaosa vanema ametikohale ning linnaosakogu toetas tema kandidatuuri linnaosa vanema ametikohale. Riisalu eelkäija, Lauri Laats (KE), suundus riigikogusse.

Riisalu oli detsembrist 2021 kuni käesoleva aasta aprillini Lääne-Nigula vallavanem. Aastatel 2017–2021 oli ta Tallinna abilinnapea ettevõtluse ja innovatsiooni valdkonnas, aastatel 2007–2015 kuulus ta Riigikogu XI ja XII koosseisu ja oli 2004. aastal lühikest aega Mustamäe linnaosa vanem. Tal on ligi kolmekümneaastane ettevõtluskogemus erinevates äriühingutes.

Aivar Riisalu omandas 1984. aastal Tallinna Polütehnilises Instituudis ökonomisti kvalifikatsiooni.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles