Jüri Ratas: Keskerakonnas käib juba üle aasta ussitamine (8)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Jüri Ratas saabumas Keskerakonna juhatuse kriisikoosolekule
Jüri Ratas saabumas Keskerakonna juhatuse kriisikoosolekule Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna esimees Jüri Ratas (KE) lausus Kuku raadio saates «Sihik», et tema hinnangul erakond praeguses kriisis ei pooldu. Esimehena aga ei soovi ta pärast erakorralist kongressi jätkata, sest on juba üle aasta tunnetanud, kuidas erakonnas ussitab. 

«Kui juba üle aasta tunnetad, et on teatud osa erakonnast, kes ei soovi, et sa oleksid esimees ja käib selline kaigaste kodarasse loopimine või selline ussitamine, siis sellel ei ole mõtet. See ei too erakonnale midagi head homsel päeval. Aga mina tahan, et homme oleks Keskerakond tugev,» lausus Ratas. Ta lisas, et see oli ka põhjus, miks ta soovis erakorralise kongressi kokkukutsumist, kuid tema sel korral enam esimeheks ei kandideeri. 

Keskerakonna uueks esimeheks kandideeriv Tanel Kiik on öelnud, et eelmise nädala koosolekul, kus teemaks oli suurettevõtja Parvel Pruunsilla 300 000-eurone annetus, arutleti kõige muu, kui selle raha kasutamise või tagasilükkamise üle. Mis see muu oli? «Erakonnas võimu jagamine. See oli see küsimus,» vastas Ratas. 

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles