Mäss Eesti 200s läheneb haripunktile: kolmele põlualusele anti valida, kas erakonnas jätkata (25)

Meinhard Pulk
, ajakirjanik
Copy
Eesti 200 juhatus palus (vasakult) Liina Normetil, Kadri Paasil ja Karin Kaup-Lapõninil otsustada, kas nad soovivad erakonnas jätkata või ei. Lahkumisotsuse on praeguseks teinud vaid Normet.
Eesti 200 juhatus palus (vasakult) Liina Normetil, Kadri Paasil ja Karin Kaup-Lapõninil otsustada, kas nad soovivad erakonnas jätkata või ei. Lahkumisotsuse on praeguseks teinud vaid Normet. Foto: Kollaaž

Eesti 200s juba kuid podisenud katel ajas eelmisel nädalal üle. Erakonna esimees Lauri Hussar esitas kolmele nimekale erakonnaliikmele midagi ultimaatumisarnast.

Ultimaatumi said Tallinna linnavolinik Liina Normet, endine ajakirjanik ning praegune sisejulgeolekuekspert ja Türi vallavolikogu liige Kadri Paas ning pikaaegne diplomaat Karin Kaup Lapõnin.

Hussari sõnum oli, et esmaspäevaks, 21. augustiks otsustagu kolmik ära, kas nad tahavad erakonda jääda või mitte. Ja kui tahavad, kas nad «on valmis edaspidi vältima erakonna maine teadlikku kahjustamist, järgima oma tegevuses erakonna põhikirja nõudeid ja muid erakonna poolt kehtestatud käitumisjuhendeid ning vabandama kõigi erakonna liikmete ees senise erakonna maine kahjustava tegevuse eest». Nii kirjutas Hussar erakonna Facebooki sisegrupis.

Kommentaarid (25)
Copy
Tagasi üles