Urmas Reinsalu: parlamendil on õigus nõuda, et need ettevõtjad annaksid komisjoni ees vastuseid (4)

Tarvo Madsen
, ajakirjanik
Copy
Urmas Reinsalu
Urmas Reinsalu Foto: Sander Ilvest

Urmas Reinsalu (Isamaa) sõnas Postimehele, et teda ei rahulda Stark Logisticsi riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjonile ja riigikogu korruptsioonivastasele erikomisjonile saadetud vastused ning ettevõtjad peavad ilmuma komisjoni ette. Samuti peaks seda tegema ka peaminister. 

Riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni esimees Mart Helme (EKRE) ja riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjoni esimees Urmas Reinsalu (Isamaa) saatsid peaminister Kaja Kallasele, maksu- ja tolliameti peadirektorile Raigo Uukkivile ning hiljuti skandaali sattunud ettevõtetele Stark Logistics ja Metaprint kutse osaleda nende komisjonide istungil 29. augustil.

Peaministri abikaasa Arvo Halliku osalusel Eesti-Venemaa kaubaveoga tegelenud Stark Logistics teatas täna vastuseks Reinsalu ja Helme kutsele, et ettevõte on kõik ära rääkinud, pole seadust rikkunud ning nende komisjonide istungist osa ei võta. «Täname kutse eest komisjonide ühisistungile, ent ei pea võimalikuks teie koosolekul osaleda,» teatas Stark Logisticsi tegevjuht Kristjan Kraag.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles