Poliitiline realiteet hoiab kaasoravaid Kallase kallale minemast (20)

Meinhard Pulk
, ajakirjanik
Copy
Reedese koosoleku järel teatas Kaja Kallas ajakirjanikele uudise, mis tuli ka mõnele parteikaaslasele üllatusena: ta kavatseb sügisel Reformierakonna juhiks tagasi kandideerida
Reedese koosoleku järel teatas Kaja Kallas ajakirjanikele uudise, mis tuli ka mõnele parteikaaslasele üllatusena: ta kavatseb sügisel Reformierakonna juhiks tagasi kandideerida Foto: Madis Veltman

Keskmine reformierakondlane ei ole just särasilmne Kaja Kallase (RE) kui peaministri fänn, kuid samas ei tee ükski võimalik konkurent otsustavat sammu tema mahavõtmiseks. Nii võib oravate reedese juhatuse ja fraktsiooni koosoleku kokku võtta.

Eelmise töönädala lõpus kogus Kallas erakonnakaaslased kokku, et anda neile idavedude skandaali kohta ammendavad vastused. Ootus oli asjatu, sest nagu nädal hiljem ilmnes, on oravatel ikka endiselt küsimusi rohkem kui aega nende arutamiseks.

Reformierakonna juhatuse ja fraktsiooni ühisistung pidi eile olema ettevalmistav arutelu algavale katsumusterohkele riigikogu hooajale. Kuid nagu üks koosolekul osalenu mainis, kulus see praktiliselt ainult Kallase isikuskandaalile. Riigieelarvet ja riigikogu uut hooaega puudutati pelgalt riivamisi.

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles